Pagina's

dinsdag 16 maart 2010

~~Cor in zee~~

Gisteren zijn we eindelijk even naar het strand geweest, het was behoorlijk warm, dus zijn tussen de middag maar weer naar ons appartementje gegaan, daar was het behaaglijk met de airco. Na een paar uur zijn we weer terug gegaan en Cor heeft zowaar in zee gezwommen, hij had het niet eens koud!! Hij vond ook nog een grote zeester hij leefde nog dus hij heeft hem weer in zee terug gezet.
klik op de foto’s voor groter!!!vandaag zijn we naar Adelaide geweest met de tram, het was weer behoorlijk warm 32 graden. we hebben weer een stukje herinneringen opgehaald er is zoveel veranderd in de stad maar toch ook veel gebouwen die er nog staan, we hebben door de Rundle Mall gelopen en ook naar de markt geweest, het oude postkantoor staat er ook nog steeds.Morgen gaan we naar vrienden van Diny en Jan, dus is onze woensdag ook weer vol misschien daarna nog naar het strand, het word weer een warm dagje.
Cor ligt al te snurken, dus ga ik ook naar bed, tot de volgende…..
Truus en Cor

2 opmerkingen:

 1. bart en mieke says:
  17 March 2010 at 09:47

  we volgen jullie op de voet wat is dat leuk cor ik dacht dat je bang van water was nu ik dit gezien heb kan je wel mee gaan vissen we wensen jullie nog heel veel plezier en cor kijk uit voor haaien groetjes bart en mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Truus & Cor says:
  17 March 2010 at 11:06

  He wat leuk Mieke en Bart dat jullie er ook zijn, Cor heeft het altijd koud, dus daarom bang dat hij nat wordt, maar het water hier is nog behoorlijk warm, neem hem gerust maar mee vissen hoor Bart, hij heeft nu al een zeester gevangen dus…misschien vangt ie ook wat anders!!
  Groetjes uit een heel warm Adelaide 34 graden vandaag. Truus

  BeantwoordenVerwijderen