Pagina's

zondag 11 april 2010

~~De laatste dagen in Singapore~~

Ook hier is het behoorlijk heet, vandaag gaan we een city tour doen, kan je op en af wanneer je wil, ook Singapore is een Big City. Nog wat foto’s van de KL Tower waar we heerlijk hebben gegeten en een fantastisch uitzicht hadden nadat er veel onweer en regen was die dag, met dank aan onze taxi driver Hatim die ons overal heen bracht en kaartjes voor ons ging halen, een lieve man!! Ook een atelier waar ze batik doeken beschilderde met de hand.De rest in volgende berichtje nu gaan we weg.
Fijne dag allemaal Truus en Cor tot de volgende……

2 opmerkingen:

 1. 11 April 2010 at 12:40

  Hoi pa en ma, ziet er weer leuk uit alle foto’s en wat zullen jullie een hoop te vertellen hebben. Het schiet nu al op voor jullie. Roy en Maureen zijn naar Ajax toe nu. Gister hadden we beiden gewerkt en daarna feestje in Egmond. Maureen was te slapen bij Meisje van de handbal.Beiden nog een paar laatste fijne dagen gewenst.
  Groetjes en liefs Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 11 April 2010 at 18:06

  Hoi Mir,

  Leuk dat je weer even binnen wipte, Ja het gaat echt hard nu de laatste dagen, heb net nog met Lin ge Skypet die wist pa blij te maken dat Ajax had gewonnen, met heeel veeel doelpunten.
  Ik ga zo nog een paar foto’s op zetten en dan weer naar bed,
  Lieve groetjes van Pa en Ma XXXX

  BeantwoordenVerwijderen