Pagina's

zaterdag 6 maart 2010

~~Roy 44 Jaar~~

Roy van Harte met je verjaardag Zondag, het is wel grappig dat wij in Australië zijn, jou geboorte land, alleen nog niet in Adelaide!!
Wij zijn vandaag op de Harbour Bridge geweest, helemaal naar de andere kant gelopen. Het was geweldig weer, zonnig en warm we zijn ook naar het Opera huis geweest. in het park kregen wij les van een Aboriginal en hij vertelde over de Didgeridoos zie foto's. Ook nog wat foto's van Hong Kong. We zijn net met de ferry naar een grote winkel mall gegaan om even af te koelen en wat uit te rusten, en hier zijn wat computers dus kan ik dit even melden.Morgen gaan we naar de hoogste toren van Australië je kan daar bovenin eten en drinken, het draait heel langzaam rond. Volgende week naar Adelaide wij zullen wel blij zijn het Hotel waar we nu zijn is niet veel het is behelpen, we zijn toch de hele dag weg. Ik ga nu proberen een paar foto’s er op te zetten.

Liefs Truus en Cor

5 opmerkingen:

 1. Marry says:
  6 March 2010 at 11:04

  Dag Cor en Truus,

  Leuk om jullie eerste verhalen te lezen, maar wat al een belevenissen zeg! Ik vind de “Didgeridoo” foto’s erg origineel. Een flink toontje lager geblazen of was het nog te doen? Wij wensen jullie een hele fijne week en blijven met belangstelling jullie reis volgen. Namens ons drieën willen we, langs deze weg, Roy en de hele familie van harte feliciteren met z’n verjaardag. Weer tot een volgende…

  Groetjes,

  Marry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mir says:
  6 March 2010 at 18:28

  Hoi pa en ma,
  Leuk zeg die foto’s en gek hoor zo aan de andere kant van de wereld.Voor jullie is Roy nu al bijna 4 uur jarig Qua tijdsverschil. Maar in feite is dat ook zo omdat hij dat geboren is. hihi. Hij is nu naar AZ hij heeft VIP kaarten bij de Kees Kist lounge alles incl.
  Morgenochtend zal hij dit pas lezen.
  Jammer dat het hotel wat tegenvalt maar ja, de meeste tijd dat jullie daar verblijven zijn met jullie ogen dicht.
  Veel plezier nog in Sydney.
  Liefs Mir

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mir says:
  7 March 2010 at 21:15

  Hoi Marry, nog bedankt voor de felicitatie:)
  Ook namens Roy. Groetjes Mirjam en fam.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Francisco says:
  8 March 2010 at 11:51

  Oh oh oh, ik dacht dat jullie waren gestopt met roken ???

  Maandag 15 Maart begin ik bij me nieuwe baas in Antwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. P@ & M@ says:
  8 March 2010 at 12:56

  Hoi Francisco, gefeliciteerd met je job, we zijn heel blij voor je, we hopen dat het naar je zin gaat en goed uitpakt qua $$$$$ HaHa, groetjes Pa en Ma,
  (nou we zijn weer begonnen met roken ietsjes groter dan voor heen)

  BeantwoordenVerwijderen