Pagina's

vrijdag 26 maart 2010

~~Warm~~
Gisteren waren wij naar het strand geweest heerlijk weer, lekker windje, maar vandaag was het erg warm drukkend en haast geen wind aan het strand, maar we hebben wel een dolfijn gezien hij zwom erg dicht langs de kustlijn en ik heb een klein filmpje met het foto toestel gemaakt, Klik op het pijltje in het midden!! Verder zijn we een stuk gaan wandelen naar Glenelg, de zon was inmiddels achter de wolken zo was het minder warm. Een van de straat borden heb ik op foto gezet, wel grappig hé Gorden wereld beroemd!!
Morgen ochtend zo rond 9 uur zijn we bij onze buurvrouw beneden uitgenodigd voor een ontbijt barbecue, jaja ze vinden van alles uit hier in Australië, maar wel leuk, mij benieuwen en foto’s maken ga ik natuurlijk ook doen.
We hebben nog een paar dingen te doen voor we naar Singapore gaan, we willen nog naar de Barossa Valley de beroemde wijn gebieden van South Australië.
We zijn nog steeds aan het dubben voor Kangoeroe eiland, het kost namelijk veel geld, als we met eigen auto gaan, de overtocht met boot met overnachting op het eiland. We hebben natuurlijk al veel kangoeroes in het Wildlife park gezien, Het kan ook verzorgt met 2 dagen tour met bus enz.dat kost behoorlijk wat, dus we zijn er nog niet helemaal uit.
Truus & Cor

4 opmerkingen:

 1. Marry says:
  26 March 2010 at 17:34

  Hoi Cor en Truus,

  Wat een weertje zeg. Ik heb jullie foto’s bekeken en het leuke filmpje met de dolfijn. Wat gaaf zeg ! Het begon later een beetje op Jaws te lijken.
  ‘s Morgens barbequen kennen we niet, maar is ook leuk om een keer te proberen. Een lekkere, grote T-bone steak om 9 uur gaat er wel in met een plakkie stoete…ha ha ha.
  Keuzes maken is altijd lastig. De eerste ingeving werkt altijd het beste en vooral….Krijg er geen spijt van als het te laat is…enzo…
  Nou…deze “opbeurende” preek heeft jullie ook vast wel geholpen ^!^ blurb…
  Morgen weer een hele fijne dag en weer tot de volgende.

  Liefs en een dikke knuffel van Marry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mir says:
  26 March 2010 at 23:10

  IK hou het gewoon bij een cracker met Jam…
  Gekke lui die Aussies…barb. in the morning.
  Ben benieuwd aangezien pa ook verzot is op zijn de Ruiter vlokken op een boterham met roomboter als ontbijt, hahaha.

  Ziet er goed uit filmpje! Gaaf hoor!

  Liefs en tot vanavond,
  Mir.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ans van waard says:
  27 March 2010 at 09:59

  Hallo lievensgenieters
  Ik dacht Cor heeft een nieuwe hobby namelijk vissen.Maar wat leuk omdat te zien. Truus ga daar maar niet pootje baden,ze scheuren zo je bikinie van je kont.
  En ga niet dubben over jullie volgende uitstap ,ik heb nog nooit een begrafenis gezien met een brandkast er achter.DUS DOEN !Wij hebben 2 dagen lente gehad en nu is het weer de verwarming aan. VErder gaat het hier bijna alles goed op een klein on
  gelukje na .Sebas is uit de boom gevallen
  en heeft nu een gebroken arm.Dus die klimt
  verlopig niet meer.
  Groeten van Jan en Ans.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Ans says:
  27 March 2010 at 13:08

  Hoi Ans,
  leuk dat je weer op bezoek bent geweest bij ons, och wat een zielenpoot Sebas, het zijn ook zulke kwajongens, als het maar weer goed komt! Ja leuk he die dolfijn, vandaag hebben we hem weer gezien, er zit veel vis denk ik. Ik had gezien dat het mooi weer was bij jullie, maar nu weer peT met een groote T.
  Groetjes en knuffel voor iedereen van ons bye bye Truus

  BeantwoordenVerwijderen