Pagina's

dinsdag 13 april 2010

~~De laatste dag in Singapore~~

Hallo allemaal, de laatste dag alweer voor ons. Morgen hebben we nog wel een hele dag want we vertrekken pas om 23:20 uur Singapore tijd, we doen het rustig aan inpakken en om 11 uur moeten we van de kamer af, we zijn van plan om ongeveer 18:00 ons naar het vliegveld te laten brengen, dan zijn we in ieder geval op tijd daar, en het is daar ook koel (airco) Cor is net op dak geweest om te filmen, het is vandaag weer bloedje heet.
Gisteren zijn we in de Flyer geweest grandioos uitzicht weer, we zagen het eerst somber in want 2 uur ervoor heeft behoorlijk geregend, maar de goden waren met ons!!
hier wat foto’s van gisteravond. de rest van de foto’s stop ik in de fotoalbums maar heb ik niet veel tijd voor omdat het te lang duurt
Singapore 1
Singapore 2
Singapore 3
Ik ga stoppen we gaan weg Groetjes en fijne dag misschien vanavond nog even verder Doeiiiiii Truus


Update We zijn weet terug we hebben een druk dagje gehad, we zijn eerst naar het Chique Hotel van Singapore geweest ~~RAFFLES HOTEL~~ daar mag je zo in en er is ook een museum, en hebben daar een heerlijk broodje gegeten, daarna zijn we naar China Town gegaan met natuurlijk heel veel Chinezen!! Maar het was zo heet net een grote sauna, dus gingen steeds de shopping malls in, voor de airco’s en als klap op de vuurpijl begon het natuurlijk weer te hozen, verschrikkelijk hard een paar uur bij Starbucks koffie gedronken toen het droog was zijn we wat gaan eten, en nu weer op de kamer. We hebben voorlopig genoeg warmte gehad, Lin ik heb je berichtje gelezen en wij zijn ook blij hoor als we weer terug zijn, het is best leuk geweest maar erg lang hoor!! We missen echt iedereen!!


Het is alweer bijna middernacht bij ons dus we gaan zo slapen, het gaat een lange dag worden morgen voor ons, maar eerst gaan wij Mirjam vast feliciteren, morgen is zij jarig, dus Mir van harte gefeliciteerd met je verjaardag dikke kus van ons en een fijne dag XXXX
Pa en Ma

2 opmerkingen:

 1. Anoniem zei


  13 April 2010 at 08:20

  WOW !! te gek zeg !! nou geniet nog maar even lekker hoor, maar ben ook wel blij dat jullie weer thuis komen.
  Lorena zit hier klaar om naar Baloe te gaan.
  dikke kussssssssss
  25 september 2011 12:38

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maarten Nettie en Maya13 december 2011 om 11:04

  14 April 2010 at 11:08

  Langs deze weg welkom thuis en we hopen dat jullie terug reis rustig verloopt.Doeiiiiiiii van ons Nettie
  25 september 2011 12:38

  BeantwoordenVerwijderen