Pagina's

vrijdag 16 april 2010

~~We zijn er weer~~


Gisterochtend om ongeveer 06:00 aangekomen na een lange vlucht van ongeveer 13 uur op luchthaven Frankfurt, we hadden weinig tijd en moesten al om 07:10 met KLM naar Amsterdam en waren om ongeveer 08:00 uur op Schiphol,
alles ging prima we kwamen bij de bagage banden en de koffers waren er ook gelijk, Linda en Lorena en Fred waren er om ons op te halen, Roy Mirjam en Maureen waren nog aan het zoeken en hebben met ze allen nog kopje koffie gedronken, heerlijk om weer thuis te zijn!!

We hebben echt geluk gehad, anders hadden we nog vast gezeten in Frankfurt vanwege de as wolk.
(dit berichtje heb ik van internet)

De wolk as uit de vulkaan in IJsland hing vrijdag ochtend rond acht  uur boven het Noordzeegebied en boven het noordelijke deel van Nederland. dat melde een woordvoerder van KNMI in de Bilt.
Het ging daarbij volgens de woordvoerder om het op satellietbeelden zichtbare deel van de aswolk.De wolk beweegt zich met een snelheid van ongeveer 40 kilometer per uur in zuidoostelijke richting en trekt dus langzaam over Nederland.
          
Iedereen bedankt die ons berichtjes hebben gestuurd en mee hebben gekeken naar deze onvergetelijke reis, De foto’s ben ik nog steeds aan het sorteren, dus komen nog op de My Photoalbum,
Kom gezellig een bakkie halen als jullie zin en tijd hebben ( wel even bellen ) wij gaan vanaf volgende week weer regelmatig naar ons tuinhuisje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten