Pagina's

zaterdag 13 maart 2010

~~Eindelijk in Adelaide~~

Eindelijk in Adelaide, ook eindelijk internet in ons vakantie huisje, we zijn nu een paar dagen hier en onze verhuurster kwam vandaag, dus aan haar gevraagd of zij iets wist, zij heeft ons een (dongle)een soort usb gegeven, we zijn naar de winkel gegaan in Glenelg en die heeft hem geactiveerd voor 30 dagen, alleen gaat hij er wel snel weer offline dus moet wel af en toe mijn berichtje opslaan anders ben ik alles kwijt, gisteren zijn we met de huurauto een Toyota Yaris leuk ding met navigatie en airco enz. een stuk gaan rijden ook naar Windsor Gardens waar we gewoond hebben 40 jaar geleden, och wat is dat veranderd we wisten niet wat we zagen.
We hebben net met Linda ge Skype’t, toen nog even met Maureen, die gaat handballen en misschien worden ze kampioen, opa en oma gaan duimen voor je. Ook nog met Marry gekletst gezellig allemaal zo aan de andere kant van de wereld!! Nu weer een paar foto’s:

2 opmerkingen:

 1. Anonymous says:
  14 March 2010 at 12:51

  Jesus wat een geweldige reis maken jullie zeg.Het is een plezier om alles te bekijken en te lezen.Gefelic. met Roy.Leuk ook om het huis te zien waar jullie gewoond hebben.
  Ook grappig om te tijden hiernaast te zien staan zo verschillend.We hopen dat jullie gezond blijven en maar veel genieten zou ik zeggen.Liefs van ons drietjes Nettie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Truus says:
  14 March 2010 at 13:56

  Hoi Nettie, Maarten en Maya, Wat leuk dat jullie er ook even waren. Ja het is een geweldige reis, de eerste dagen erg vermoeiend, vooral Hong-Kong en Sydney erg veel gelopen en veel gezien, nu in Adelaide even wat rust, leuk plekje bij het strand, Groejes ook van Cor hij zit zoals gewoonlijk sport te kijken! Bye bye love from Truus

  BeantwoordenVerwijderen