Pagina's

dinsdag 9 maart 2010

~~Laatste dag Sydney~~Vandaag de laatste dag van Sydney en wat een prachtige dag het was zo mooi weer 30 graden, op het nieuws zeggen ze dat het morgen slechter word dus zijn we net op tijd weg, al hoe wel Adelaide is nog niet zo warm 14 tot 21 graden, morgen vertrekken we middags om half 6 ongeveer we gaan met een busje naar de airport. we zijn erg nieuwsgierig naar Adelaide, zal wel heel veel veranderd zijn.
Vandaag hebben we een cruise door de baai van Sydney gedaan duurde 2 uur er was een lunch bij leuk boot tochtje, maar we hebben nu wel genoeg Sydney Harbour en Opera gebouw gezien, Lin bedankt voor je berichtje, ja UGGS genoeg hier maar zoveel verschillende prijzen en soorten en gemaakt in China en Australie, dus is erg moeilijk te herkennen,
Marry wij wensen je een fijne verjaardag  de 12 de Maart.
hier nog een paar foto’s: klik op de foto voor groter.Zoekplaatje!!Groetjes uit Sydney Truus en Cor

1 opmerking:

 1. Marry says:
  10 March 2010 at 08:03

  Dag Cor en Truus,

  Dank voor jullie felicitatie en …. voor de prachtige kaart die we van jullie hebben gekregen vanuit HongKong. Schitterende omgeving. Immens groot zeg!
  Wij worden hier ‘s morgens wakker met vorst (2 á 3 graden onder nul). Wel mooi hoor, maar de lente mag nu ook wel komen.
  Ik hoop dat jullie een goede reis hebben gehad en dat de nieuwe hotelkamer jullie beter bevalt. We verheugen ons weer op jullie nieuwe verhaal en foto’s. Weer veel plezier en tot de volgende…

  Groetjes,

  Marry, Roel en Maroe

  BeantwoordenVerwijderen